Historiek

In 1987 is David aan de opleiding bakker begonnen bij C.E.R.I.A. Op deze school heeft hij zijn basis geleerd en aan heel wat wedstrijden mee gedaan, waarvan hij vele heeft gewonnen. Tijdens zijn schooltijd begon David bij lokale bakkers in Wetteren te werken waardoor zijn ervaring steeds meer groeide en hij de smaak meer en meer te pakken kreeg om een goede bakker te worden.

Enkele jaren later leerde hij Vanessa kennen bij de bakker waar ze samen werkten. Al snel gingen ze gaan samenwonen en brachten ze twee kinderen op de wereld! 

Maar het bleef kriebelen om zelf hun eigen bakkerij te starten dus gingen ze in 2006 op zoek en besloten ze in april om te verhuizen van Wetteren naar Aspelare en daar hun eigen zaak te starten. Deze stap was de beste keuze die ze ooit konden maken. Het lokale volk heeft hun meteen opgenomen en al snel groeide de zaak verder uit.

Aangezien de zaak bleef groeien, bleven de investeringen ook komen. Deze investeringen waren nodig om de klanten steeds kwaliteitsvollere producten te kunnen bezorgen en om de productie te kunnen verhogen. In 2013 is de hele winkel volledig gerenoveerd en in 2014 is er een extra patisserieruimte bijgebouwd. 

Vandaag de dag blijven we steeds ons best doen om elke dag vers brood en lekkere taarten te maken zodat onze klanten tevreden kunnen blijven!